Medio er en løsningsorientert samarbeidspartner for utleie av arbeidskraft og rekruttering til Industri, Bygg- og Anleggsbransjen. Gjennom kunnskap til markedet og langsiktig samarbeid med våre kunder tilbyr vi løsninger som sikrer kompetanse og god kvalitet.

 

Medio Utleieservice

Medio Utleieservice AS ble etablert i 2010 og har leid ut personell med rett kompetanse og erfaring til bygg- og anleggsbransjen fra start. Vi er opptatt av å kunne tilby de beste løsningene for våre kunder og levere rett kompetanse og erfaring til ulike prosjekter og oppdrag innenfor bransjen.  

Vi er en mellomstor bedrift med kontor i Strandvik hvor vi tilbringer tiden vår når vi ikke er ute hos kunder. Her finner du vår administrasjon som besitter erfaring, kunnskap og god språklig kompetanse, som sikrer god oppfølging i alle ledd.

Vi har forresten skikkelig god kaffe om du ønsker å ta en tur innom for en prat og å se hvilke løsninger vi kan tilby deg. 

 

Våre verdier

Verdiene som står sentralt hos Medio Utleieservice AS er samarbeid, kvalitet, ærlighet, respekt og problemløsning og de gjenspeiler seg i hele vår virksomhet. 

 For å oppnå ønsket resultat er et godt samarbeid viktig – enten det gjelder kunder, kandidater eller kollegaer. Og slik vi ser det oppnår vi et godt samarbeid med alle parter gjennom gjensidig ærlighet og respekt og kan da sikre best mulig kvalitet og løsninger. 

 

Code of conduct

Under arbeid

Referanser