Vår historie og forretningside

Medio Utleieservice ble etablert i 2010 med en visjon om å løse en utfordring vi så mange entreprenører og utbyggere i Hordaland slet med: Å få tak i innleid arbeidskraft med rett kompetanse og sosial profil til byggeprosjekter. Vi har sett gang på gang at fagelig kompetanse alene ikke er nok til å få potensialet ut av et mennesker. De må også trives i miljøet på byggeplassen. Vi har derfor spesialisert oss på å kombinere faglig kompetanse og erfaring med personkjemi når vi leier ut våre medarbeidere til prosjekter. Og vi ser at det virker.

Kombinasjonen gjør at kjemien på byggeplassen blir bedre, sykefraværet senkes og prosjektene når oftere oppsatte tidsfrister.

Medio har 70 ansatte og mange trofaste og fornøyde kunder. Hvis du opptatt av å få dyktige medarbeidere med relevant fagkunnskap, erfaring og sosial profil, bør du snakke med oss. For oss er kvaliteten og leveransepresisjonen du oppnår viktigst.

Våre verdier

Våre viktigste verdier er hjelpsomhet, entusiasme og profesjonalitet. Gjennom å planlegge innleie av personell i god tid, får du ansatte med erfaring og kompetanse som passer inn på arbeidsplassen. Våre ansatte skal alltid yte god service og være fleksible i møte med deg og dine prosjekter.

Vår vinnermentalitet, erfaring og kommersielle forståelse skaper langsiktige relasjoner og varige verdier. For mange av kundene våre er vi en strategisk samarbeidspartner, og vi legger mye arbeid i å utvikle totale løsninger.

Arbeiderne vi gir deg tilgang til blir profesjonelt ivaretatt, og de opplever oss som et trygt selskap som ser dem og vil dem godt. Det gir en kraftig og profesjonell arbeidsstokk. Vi jobber derfor målrettet med å finne kunder som ser verdien av god planlegging og kvalitetssikring.

Referanser